Nu am mai scris de mult timp, de aceea mă revanșez cu o prezentare a accesoriilor din catalogul numărul 9 pe care sunt sigură că le vei îndrăgi! Îți lansez o provocare ție, celui care stai acum în fața ecranului: dacă până la finalul articolului ți-am atras atenția cu vreo bijuterie sau vreun articol de plajă, să trimiți mesaj paginii și să îl comanzi! Răsfață-te, e vară! 😉

  1. Pareo Linchao Deluxe– Țesătură moale de poliester satinat cu imprimeu tropical, ideal pentru plajă! În plus, îl poți purta în mai multe feluri și poate fi combinat cu colierul Linchao. Nu rata prețul lui de lansare, de 50 de lei! Mai târziu se va scumpi la 100 de lei. Poți vedea aici un video cu pareo-ul și modul în care îl poți purta.DSC_0062

 

2. Colierul și cerceii Northern Beauty sunt inspirate din flora sălbatică a Suediei, țară de unde provine și firma Oriflame. Și ele sunt la preț special de lansare- colierul 35 de lei, iar setul de cercei 30 de lei.

3. Casca de duș Aruba e perfectă pentru serile când nu ai dispoziția necesară să te speli pe cap (pentru că toată lumea știe cum e)

29460

 

4. Săculețul pentru costumul de baie Sun Zone îl folosești atunci când ai ieșit din apă și trebuie să pui costumul de baie ud în geantă, dar fără să ude celelalte haine.

29450

 

5. Geanta de plajă Aruba e încăpătoare pentru toate lucrurile pe care vrei să le iei la piscină sau la plajă!

29475

 

6. Setul de inele Aruba se numără printre tendințele acestei veri! Este un Must-have!

29515

 

7. Prosopul de plajă Aruba are modele tropicale, o țesătură moale de microfibră, fiind partenerul perfect pentru plajă! În plus, are și suport pentru a fi transportat ușor.

29465

 

 

8. Ochelarii de soare Linchao sunt model -ochi de pisică-, model carapace și brațe elegante în tonuri aurii. Ochelarii vin cu etui asortat și lavetă pentru a șterge lentilele.

29532

 

9. Setul de colier, inel și cercei Earthed sunt pentru acele fete și femei misterioase, simple, cărora le plac designurile minimaliste. Ele pot fi comandate și separat.

 

10.Geanta și portofelul Ibiza Cerulean au model feminin, cu dantelă, aflate tot în tonuri de vară.

Ce spui? Ai pus ochii pe ceva care ți-a plăcut? Ce mai aștepți? Trimite mesaj paginii sau consultantului Oriflame Carina Vădăvoiu pentru a comanda produsul sau produsele dorite! Dacă nu ai găsit ceva care să te satisfacă, nicio problemă! Îți ofer gratuit un catalog pentru a îl răsfoi!

De asemenea, poți să te uiți și pe catalogul online- aici.

Aștept mesajul tău! 🙂

 

 

Advertisements