Vin sărbătorile și trebuie să te gândești la atenții pentru cei dragi și pentru prieteni. Noul catalog Oriflame este special creat pentru cadourile de Moș Nicolae și Moș Crăciun! Are multe produse grupate pentru cadou, parfumuri reduse, seturi pentru îngrijirea tenului și multe prețuri mici, întocmai pentru tine!

Iată topul celor 5 oferte din catalogul ce are data limită pe 5 decembrie:obrazok2

  1. Noua apă de toaletă Si Magnifique (39.99 lei) este pentru femeile dulci, romantice. Stilul parizian înseamnă să arăți și să te simți minunat! Bucură-te de o dispoziție fantastică cu notele delicate ale trandafirului de iarnă, ce înflorește doar în acest sezon. Trimite mesaj paginii pentru a primi un catalog, unde se poate testa aroma!

 

2. Crema de mâini Spiced Citrus (4.99 lei) și săpunul Spiced Citrus (3.49 lei) aduc în căminul tău arome delicioase ale noii colecții Spiced Citrus. Răsfață-ți mâinile cu crema și săpunul care hidratează, catifelează și au un parfum încântător!

32843.png                                              197x350

 3. Ceasul Delicate Pearl (69.99 lei) este pentru femeile și fetele care adoră să fie în centrul atenției prin bijuterii delicate și sclipitoare! Ele știu cum să se pună în evidență prin eleganță și rafinament. Ceasul cu perle îmbină stilul office cu cel party, astfel încât îl vei putea purta atât la serviciu, cât și la petreceri sau de sărbători!

 

66c1a3435a4d42559cc24afbbb9c0a5c

     4. Apă de toaletă Be the Legend (39.99 lei) este un cadou elegant pentru bărbatul care dorește să își pună în valoare farmecul personal. Cu trei arome-piele, măr și boabe tonka, parfumul Be the Legend oferă încredere în sine! Pentru a putea testa aroma, trimite mesaj paginii pentru a primi un catalog gratuit!

oflbglm_aedt10_02__6

 

 5. Fondul de ten The One Everlasting (16.99 lei) este un fon de ten absolut superb, pentru că durează 24 de ore, fără a se șterge sau strânge. Este rezistent la transfer și e potrivit pentru toate tipurile de ten. Acesta vine în 5 nuanțe, astfel încât îți vei găsi cu ușurință nuanța potrivită!

103370082_1_644x461_fond-de-ten-the-one-everlasting-iasi_rev001

 

Știai că poți câștiga bani și produse dacă te alături echipei Oriflame? Trimite mesaj ACUM paginii de Facebook My Oriflame Experience și înscrie-te pentru multe câștiguri!

 

Advertisements