Ești adolescentă în căutarea unei surse de venit propriu? Vrei să capeți independență din punctul de vedere al banilor, fără să ceri familiei mereu? Vrei să ieși cu prietenii sau să-ți iei bluza faină pe care ai văzut-o la mall dar nu ai bani? Oriflame este răspunsul tău! Și îți voi spune și de ce!

1.Depui puțin efortwoman-online-sample-sale-horiz_mo9pw9

Tot ce trebuie să faci pentru ca acest lucru să-ți reușească, este să arăți catalogul. Acesta poate fi arătat în fața oamenilor sau pe internet. Comanda este foarte ușor de plasat, fiind tot online.

2.Câștigi bani

Sună ca un vis, să poți câștiga bani, cu puțin efort. Dar, da! Este posibil! Visele tale chiar devin realitate! Fie că e vorba de perechea de pantofi pe care ți-o dorești, sau de locul pe care vrei să-l vizitezi, pot fi îndeplinite, alăturându-te echipei Oriflame.

3.Este ceva care-ți place

Te dai cu rimel? Cu ruj? Sau cu parfum? Acum ai ocazia să recomanzi și altora parfumuri, produse de machiaj și accesorii! Poate ție îți place rujul roșu și, vorbind cu o colegă, va îndrăgi și ea rujul roșu și va comanda din catalogul tău.

4.Produse de calitate

Cu o experiență de peste 45 de ani, compania Oriflame este specializată în realizarea produselor care să placă oamenilor și, nu numai, dar să le fie și de folos. Fie că are probleme cu acneea sau cu greutatea, Oriflame are soluția, cu produse naturale, ce vor elimina problemele!

5.Primești produse 

Da, ai văzut bine! De exemplu, eu recent, am câștigat un parfum! Și poți și tu! Tot ce trebuie să faci, este să te înscrii! Câștigi produse precum genți, ceasuri, seturi de cosmetice, eșarfe, accesorii etc.

6.Te distrezi și călătorești14528277_1792086464394257_170557181_n

Oriflame știe cum să răsplătească consultanții. De aceea, organizează vacanțe în afară, unde te poți relaxa pe plaje însorite sau să descoperi păduri exotice! De exemplu, se organizează un seminar în insula Creta, în vara lui 2017.

Dacă vrei să câștigi proprii tăi bani, să ai un program flexibil, să te distrezi și să vii cu noi în Creta și în alte destinații din lume, alătură-te echipei Oriflame acum! Devino consultant! Sună la numărul de telefon pentru a te înscrie

Vădăvoiu Elena Carina-lider Oriflame

0758602984

 

 

 

Advertisements