Piatra Neamț a găzduit anul acesta Conferința Managerilor Oriflame. Teatrul Tineretului din Piatra Neamț a primit personalități ale companiei Oriflame, startul fiind dat de Directorul General Oriflame România, Karolina Georgieva.

Cu un discurs mai mult decât convingător, sensibil și inspirațional, Karolina Georgieva a dăruit în jurul ei încredere și determinare. Imagine a frumosului și a strălucirii, Directorul General a lăsat un zâmbet pe buze tuturor celor aflați din sală, prin cuvintele ce te atingeau la inimă despre frumusețe, vitalitate, oportunitatea Oriflame și valori umane. Ne-a demonstrat că Oriflame nu este numai o companie de produse cosmetice, ci este formată din dăruire și pasiune, ceea ce ne face unici pe noi, dar și pe tine!

Dacă Karolina Georgieva ne-a vorbit despre determinare și frumusețe, Directorul de Marketing Oriflame România ne-a demonstrat acest lucru. Ștefania Marian a prezentat noua gamă de produse cosmetice, Eco Beauty, care este dovada că produsele Oriflame de îngrijire a tenului sunt naturale, 100% fără parabeni. A demonstrat că cele mai frumoase lucruri în viață sunt naturale și că produsele Oriflame pot garanta acest lucru!

Pentru că surprizele nu au încetat să apară, a avut loc și o sesiune de machiaj, realizată de un make-up artist,  în urma căruia ne-au fost prezentate produsele Oriflame folosite în realizarea machiajului modelului. Cei prezenți la eveniment au avut șansa să câștige noul parfum My Destiny și rochia purtată de Elena Gheorghe pe noul catalog Oriflame, în urma unei tombole. În plus, noua gamă de genți, care se asortează cu parfumul My Destiny, a fost prezentată de 7 modele, îmbăcate în frumoasele rochii, în ton cu gama lansată.

Directorul de Vânzări, Remus Florian, ne-a arătat că nu există manifestare mai îndrăzneață a propriei personalități decât aceea de a fi unică și ne-a surprins cu noul parfum, My Destiny, al cărui imagine este artista Elena Gheorghe. Desigur, parfumul nu a putut să nu fie însoțit și de geanta, fardurile de machiaj, portofelul și cerceii, tot din aceeași gamă, fiind dominate de culoarea verde, dată de turmalină, un cristal semiprețios, al cărui extract se află în parfum, făcându-l unic! Mai mult, împreună cu Ștefania Milea, au dezvăluit noile programe pentru consultanți și sponsori, care sunt peste așteptări!

Seara s-a încheiat cu premierea managerilor și cu micul concert susținut de Elena Gheorghe, care a fost “cireașa de pe tort” a evenimentului!

 

Oriflame s-a remarcat printr-o seară de excepție și te așteptăm alături de noi să te bucuri de toate programele prezentate pe scena Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț!

 

Advertisements