Oriflame oferă o gamă completă de produse pentru întreaga familie: îngrijirea pielii, produse de machiaj, îngrijirea părului și îngrijire personală, parfumuri, produse Wellness și accesorii, toate la prețuri accesibile.

Cataloagele surprind cele mai noi tendințe în modă și fruusețe și sunt, de asemenea, pline de oferte interesante, fiind ușor vandabile și simplu de recomandat prietenilor!

Oriflame are o experiență de peste 45 de ani în dezvoltarea unor produse unice inspirate din natură, folosind ingrediente naturale combinate cu cele mai recente inovații ale știnței. Mai mult de atât, urmărește cele mai noi tendințe din modă și frumusețe, pentru a oferi produse moderne de machiaj, parfumuri și accesorii. Prin gama Wellness, oferim produse naturale de top, ce susțin un stil de viață sănătos.

Cele mai multe dintre produsele cosmetice Oriflame sunt produse în cinci fabrici deținute de Oriflame. Echipamentul modern și standardele înalte de producție garantează calitatea excelentă a produselor.

Echipa, formată din peste 100 de oameni de știință și experți tehnici, are o bogată experiență în cercetare, dezvoltare, suport tehnic și asigurare a calității.